Best Burger

VERPAKKING   •   UITHANGBORD    •    HUISSTIJL    •    WEBSITE
DE OPDRACHT

Best burger contacteerde ons met een idee om een hamburger restaurant te starten. Met de mogelijkheid om zelf je hamburgers samen te stellen. Wij vonden het een reuze idee en gingen dadelijk met hen aan de slag. We stelden voor om niet enkel voor een restaurant te gaan maar er ook een take away aan toe te voegen.

Sep en Thijs vonden het een tof idee dat mensen ‘s avonds na een drukke dag in hun zetel konden zitten en hun favoriete show kijken met hun hamburger en frietjes. Dus gingen we ook aan de slag voor verpakking met een knipoog naar gekende hamburgerrestaurants.

 

HOE WE HET HEBBEN AANGEPAKT

We ontwierpen een website met de mogelijkheid te reserveren en online je hamburger al samen te stellen. We kozen voor een moderne donkere look met goud en witte tinten.

Ook al was Best Burger een hamburgerrestaurant, Sep en Thijs wilden zich graag onderscheiden van een fast food keten. Dus kozen we voor een nostalgisch tijdloos embleem.

De website bied de mogelijkheid om te reserveren en online je take away te bestellen. Er is een koppeling gemaakt met pizza.be om zo een groter publiek aan te spreken.

Best burger

Take away best burger

uithangbord best burger

Heeft u ook een project, of vind je dit tof?
Laten we afspreken

Digi we Go

Een jong dynamisch bedrijf in Turnhout met een missie: jouw bedrijf helpen groeien.

Digi we Go
+32 473 810 053
hallo@digiwego.com

Verbindingstraat 13
2300 Turnhout
Connect