Boutique Belle

BRANDING   •   BESTICKERING    •    HUISSTIJL    •    WEBSITE
DE OPDRACHT

Bea was zelfstandig naaister in bijberoep. Haar droom was echter om niet enkel kleding te verstellen, ze wou ook haar eigen lijn starten. Hiervoor contacteerde ze ons. Zij vroeg om haar te helpen met een pop up winkel. We gingen aan de slag en maakten een strategisch plan op.

We bedachten een website met de mogelijkheid kleding te kiezen en deze samen met jou maten door te geven. Maar uiteraard kun je ook in de winkel binnengaan voor meer info. Zo gingen we aan de slag.

HOE WE HET HEBBEN AANGEPAKT

Ons strategisch plan was het ontwerpen van een website. Maar ook zakjes, naamkaartjes, raam en gevel decoratie. Omdat we hier in een hogere prijsklasse vallen kozen we voor een verfijnde look met goudaccenten. Via de website kan je door de kleding scrollen, maar Bea wou liever de kledingmaten zelf opnemen. Vandaar dat we steeds een knop hebben voorzien om een afspraak te maken die gelinkt staat met haar agenda.

Zo loopt alles geplant en heeft zij voldoende tijd voor haar klanten. Om haar website kenbaar te maken had ze naamkaartjes nodig die ze op haar balie kon leggen en meegeven met klanten.

Boutique Belle website

Boutique Belle zakjes en verpakking

Boutique Belle deur

Boutique Belle deur gevelbord

Bedrijfskaartje

Mooi hé, wil jij ook zo'n stijl voor jou winkel?
Laten we afspreken

Digi we Go

Een jong dynamisch bedrijf in Turnhout met een missie: jouw bedrijf helpen groeien.

Digi we Go
+32 473 810 053
hallo@digiwego.com

Verbindingstraat 13
2300 Turnhout
Connect